Om Credits Gold kredittkort

Credits Gold er et helt gebyrfritt kredittkort som er enkelt og sikkert å bruke. Nedenfor kan du lese mer om Credits Gold sine funksjoner. Credits kredittkort er utstedt av BB Bank, som er en norsk bank med konsesjon fra Finansdepartementet. Selskapet driver landsdekkene utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, samt innskudd for allmennheten.

 

Vilkår og prisliste

Visste du at Credits Gold er et helt gebyrfritt kredittkort? Kortet har ingen årsgebyr, etableringsgebyr eller fakturagebyr.

Prisliste

Vilkår

 

MinSide

 

På MinSide får du fullstendig oversikt over ditt bruk, slik at du alltid har kontroll på dine transaksjoner og balanse. Her kan du også administrere ditt kundeforhold hos oss.

 Logg inn på MinSide her

Tips og bruk av kort

 

Visste du at med kredittkortet Credits Gold får du en rekke fordeler sammenlignet med vanlig bankkort?

 

 Her finner du tips til bruk at kredittkortet

Faktura og nedbetaling

 

Credits Gold faktura gir en full oversikt over bruk på ditt kredittkort, som gjør det enklere for deg å holde kontroll på ditt forbruk.

Du kan også velge om du vil betale hele beløpet med en gang eller kun nedbetale minstebeløpet som er 3,3% av utstående beløpet.

 Les mer om faktura og nedbetaling

Endre kredittgrense

 

Ønsker du å endre din kredittgrense kan du gjøre dette ved å logge inn på MinSide under endre kredittgrense.

 

 

Sikker kortbruk

Det er alltid viktig å være observant på sikker kortbruk. Følge våre enkle råd for å være sikker på at du bruker ditt kredittkort tryggest mulig.

 

Les mer om sikker kortbruk her