Verified by VISA

Vi har nå lansert Verified by Visa (VbV), en tjeneste som lar deg handle på internett med ekstra trygghet. Gjennom en enkel kontroll, bekrefter Verified by Visa din identitet når du handler i butikker merket VbV.

Verified by Visa benytter BankID for å bekrefte din identitet. Når du handler på nettet betaler du med ditt kort på samme måte som i dag, men er du registrert for denne tjenesten og nettbutikken er merket med Verified by Visa, vil du få beskjed om å taste inn ditt passord for å få gjennomført betalingen. Dette betyr at du, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere deg med ditt personlige passord og engangskoden fra BankID-brikken.

Vi har lovet at Credits Gold skal være et enkelt og sikkert kort å bruke. Vi har derfor gjort det slik at du skal slippe å begynne å lete etter BankID-brikken for hver minste ting du kjøper på internett. Beløpsgrensen for at VbV skal aktiveres er derfor satt til minimum kr. 10 000. På denne måten kan du enkelt og trygt handle for småbeløp på internett, og så aktiverer vi VbV ved kjøp over kr. 10 000 – slik at du kan betale store beløp med ekstra sikkerhet.